TRAJNA ŠMINKA - MIKROPIGMENTACIJA

Mikropigmentacija je jedna od estetskih metoda namenjena korigovanju, menjanju, ulepšavanju i balansiranju nepravilnosti na licu, na polutrajni način.

Trajna šminka se približila granicama medicinske kozmetike. Prvoklasna obuka i proizvodi vrhunskog kvaliteta daju Goldeneye tretmanima potpunu bezbednost i čine ih superiornim među konkurencijom. Etika, odgovornost i poštovanje svačije individualnosti su jasna osnova brenda Goldeneye, koji koristimo pri tretmanima. 

TRAJNA ŠMINKA - MIKROPIGMENTACIJA

Živimo u veku u kom su bitni pojava i izgled. Više nismo primorani da prihvatamo i živimo sa malim asimetrijama ili nedostatcima. Uz najnovije napretke u medicini i estetici sada smo u mogućnosti da postignemo izgled kakav smo oduvek želeli pri pogledu na same sebe u ogledalu. Najbezbedniji savet za osobe koje žele da urade trajnu šminku na sebi je - pitajte pigmentistu koji Vam nudi uslugu da li ima Goldeneye sertifikat, ukoliko je odgovor potvrdan, potpuno bezbrižno se prepustite i budite sigurni da Vam obrve neće postati zelene nakon godinu dana, niti usne ljubičaste niti će se ikada desiti da trajna šminka ne izbledi nakon perioda koji Vam je obećan. 

 

Uštedite vreme potrebno za nanošenje šminke ujutru. Veoma je korisno za poslovne žene koje iz profesionalnih razloga iz kuće moraju izaći doterane, sa savršenom šminkom na licu. Linije dizajnirane mikropigmentacionom tehnikom omogućuju savršeno, brzo i lako dodavanje šminke.​

OBRVE

Obrve su važan estetski element koji značajno doprinosi izrazu lica i njegovoj ravnoteži.

 

Od suštinske je važnosti u svakom životnom dobu da se isprave sve asimetrije i nesavršenosti, kako bi "vizuelna struktura " kapaka došla do izražaja kroz stvaranje novog oblika obrva. Rezultati su jednostavni i prikazuju " lifting efekat ".

Trajna šminka - mikropigmentacija obrva....................18000 din

USNE

Trajna šminka na usnama povećava senzualnost i atraktivnost Usne su najsenzuelniji detalj na licu. Cilj mikropigmentacije je izražavanje njihove senzualnosti. Mikropigmentacija pomaže pri definisanju spoljne linije usana, povećanju ili blagoj redukciji veličine usana, korigovanju asimetrije ili postizanju izgleda popunjenih usana. Sve radimo u skladu sa prirodnim izgledom, senčimo blagim senkama tako da usne dobijaju mnogo atraktivniji izgled ukoliko se dizajn i tehnike primene profesionalno.

Trajna šminka - mikropigmentacija usana...................24000 din

EYELINER

Trajna šminka - Eyeliner 

Cilj je da se vizuelno uveća volumen trepavica. Zašto se odlučiti za mikropigmentaciju: Savršen izgled u svako doba, ušteda vremena pri šminkanju, daje osećaj samopouzdanja, u svakom momentu izgledate doterano, postoje momenti kada život zahteva diskretne i elegantne promene, vizuelno možete podići linije oko oka i usana, možete menjati boju, intenzitet i dizajn, tretman je efikasan, rezultati se vide odmah, štedi vreme i novac jer tretman se uradi iz dva puta i traje nekoliko godina a do tada nemate nikakva ulaganja...​

Trajna šminka - eyeliner............................................................20000 din

KONSULTACIJE

Pišite nam ili nas pozovite da biste se konsultovali sa našim pigmentistom u vezi tretmana trajne šminke.

Za savršen izgled u svako doba, apsolutno bezbedno po kožu.​

100% prirodni pigmenti, svi poseduju Goldeneye sertifikate, kao i mašina kojom radim.  Tehnika koju koristim je dlaka po dlaka, i potpuno je bezbolna. 

Trajna šminka - eyeliner............................20000 din

FACEBOOK

Mali dodir stručnjaka, koji čini da vam ljudi sa oduševljenjem kazu : "nekako si drugačija..." Uspešno urađena trajna šminka je gotovo neprimetna, a tako jasno ističe vašu lepotu, ispravlja sitne nepravilnosti i čini da drugi jasno vide razliku.